Dokter Naomi geeft tips over dementie… word een Happy Mantelzorger

*GRATIS LIVE* WEBINAR

Met Dokter Naomi Dongelmans

“Reserveer je plek NU voor deze online training. Na deze training zul je al met meer zelfvertrouwen kunnen mantelzorgen”

Maart

6

Het is zover. Deze vrijdag 6 maart…

om 12.00u

Tijd te gaan:

Wat je gaat leren in deze Live Webinar:

  • 1Wat dementie precies is, hoe vaak het voorkomt en bij wie en of het erfelijk is
  • 2Wat de risicofactoren zijn
  • 3Wat de symptomen zijn en hoe de diagnostiek verloopt
  • 4Wat je zelf kunt doen om de kans op dementie met 80% te verminderen

Leren over dementie maakt mantelzorgen makkelijker

Omgaan met iemand met dementie is moeilijk en je moet weten dat alles zal veranderen. Dementie wordt naar verwachting de nummer één doodsoorzaak in 2040. Helaas leren we hier op school niet over deze ziekte, en ook niet hoe de kansen om het te krijgen kan verlagen. Wij leren ook niet wat je moet doen of zou moeten doen als een ouder wordende geliefde tekenen van dementie heeft.

Je hebt misschien wel eens gehoord van deze ziekte maar je weet eigenlijk niet goed wat het is. “Iets met vergeetachtig worden”. De kans dat mensen van 85 jaar en ouder dementie ontwikkelen is ongeveer 1 op de 2, dus zul je er waarschijnlijk vroeg of laat meet te maken krijgen.

Mantelzorgers hebben verschillende motieven om voor degene met dementie te zorgen. De belangrijkste reden is om voor hen te zorgen uit liefde en genegenheid. Ongeveer de helft of verzorgers zien deze rol als hun plicht.

Omgaan met alle omstandigheden waarbij de persoon met dementie betrokken is, kan uitdagend en stressvol zijn. Tijdens deze training krijg je makkelijk te begrijpen informatie over dementie. Volgende trainingen bevatten vervolgens gemakkelijk te implementeren actiestappen om jouw leven en dat van de persoon met dementie een beetje gelukkiger, gezonder en comfortabeler te maken.

*Belangrijke opmerking: vanwege technische redenen zijn de beschikbare plaatsen op dit webinar beperkt! Reserveer nu jouw plek en log op tijd in om jouw deelname te verzekeren.

© 2020 Reinvigorated Caregivers by Dementia Doctor Naomi | All rights Reserved  |  Disclaimer